lördag 26 november 2011

Norrlabbens inofficiella hundutställning i Boden

Idag har vi varit på Norrlabbens inofficiella hundutställning i Boden. Tyra som behöver träning var den som fick entra ringen och till vår stora glädje sprang/gick hon några vänstervarv. Tidigare har hon mest lekt spårhund, men förstod nu att det var "gå fint" och "att ha roligt" var det vi skulle göra. Tyra gick idag i valpklass1. Domare gillade Tyra och gav henne finfin kritik med ett HP. I finalringen för valpklass1 blev hon inte placerad, men skötte sig så bra hon kan, dock var hon lite less på att stå fint och tyckte mest att alla andra hundarna var värd hennes uppmärksamhet - men vi får jobba på det!

Kritiken löd:
"6 mån lovande feminin tikvalp. Utm helhet, vackert uttryck. Fin hals och resning, korrekt bett. Rör sig med bra steg, glädje och attityd. Ok päls för åldern. Mkt trevligt temperament, välvisad"

Eva, Annika och Wilmer gjorde oss idag sällskap. Tack tjejer för en trevlig dag! Wilmer gick i valpklass 2 och intog ringen som en kung och även han fick finfin kritik och HP. Wilmer charmade domarna totalt och blev BIS2 placerad :) i valpklass 2 finalen......Inte illa! Supergrattis säger vi till dem.

/Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar