söndag 17 juni 2012

En innehållsrik helg

I helgen har det hänt mycket :) Den roligaste händelsen är att vår finaste Ada och underbara Charlie blivit parade. Nu håller vi tummarna att vi får småpuppisar i mitten av augusti.

Charlie heter i stamtavlan Facklans Isak och är helt underbar i temperament, exteriört och har ett superdrive i sina steg. 

Ada och Charlie något okammade men söta som socker är de båda två :)

Vi har även hunnit med några vänstervarv i Vännäs i helgen där de bjöd på perfekt utställningsväder och en fin anordnad utställning. Tyra var den av våra hundar som fick entra ringen. Eftersom att det var en bit att köra, ca 30 mil, och att Tyra inte alls gillar bilåkande var varken hon eller Camilla i toppform....Tyra fick Excellent med fin kritik men blev tyvärr utan CK. Tyra är en feminin tik. vilket vi själva gillar så mycket hos henne. Domaren tyckte dock att hon behövde mer kropp.... Ja ja det är ju så med utställningar.....alla tycker inte likadant!

Camilla och Tyra in action
En mycket trevlig dag både i och utanför ringen - tack tanter och gubbar för det ;) å Tack Annica för en toppendag med dig och dina finfina killar Dexter och Willmer!

Nästa utställning blir i Gällivare då fyra av våra hundar ska få springa vänstervarv - å som vanligt....kul ska vi ha :)

/Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar