söndag 15 juli 2012

Två utställningar under en och samma helg

Helgen har vi till största del tillbringat i Måttsund, i Luleå, tillsammans med några av landet och Finlands finaste havanaiser och deras underbara ägare. Det har varit hundutställning både fredag och lördag och där är det Tyra av våra hundar som fått entra ringen.

På fredag var det lite si och så med att vilja gå några vänstervarv från Tyras sida.....men med excellent i bagaget, dock utan placering i juniorklassen, och sedan vetskap om att hon behövde göra det stora och att det var därför hon inte alls var sugen att springa eller för den delen gå några vänstervarv, så är vi nöjd!

På lördag var Tyra mer på hugget och tyckte det vänstervarven var betydligt roligare den här dagen....men då hade hon gjort det stora innan ;) hihihihi....denna utställningsvärld! Tyra fick även här excellent och då en 3:e placering i juniorklassen.

Tyra är en nätt tik som behöver kroppa på sig lite, hon är ju ung än så länge så mer kropp får hon nog ;) Tält delade vi med Annika och hennes killar, Dexter och Willmer. Tack för en härlig helg!

Här lite bilder från helgen.

Vår snygga kompis Willer och vår vän Annika
som gör sig redo på trimbordet
för domarens granskning
Matte Camilla och Tyra i väntan på sin tur

Camilla ställer upp Tyra fint
så domaren får titta på henne
Här är vår snygga kompis Dexter som står fint för domarens granskning. Dexter ägs av vår vän AnnikaRuff en av Sveriges absolut snyggaste havanaiser.
Han är kullbror med vår Kiwi och ägs av vår kompis Åsa från KirunaDet här en snygg Sallyhanvalp, Facklans Nicklas,
 som under fredagen blev BIR-valp
Grattis till honom och hans lyckliga ägare :)Tack alla för en helt underbart regnig och glädjefylld helg...../Camilla och Helene 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar