söndag 11 november 2012

Norrbottens vackraste hund

I går var Tyra och jag på Norrbottens vackraste hund tillsammans med våra vänner Annika och Willmer - Tack för en toppendag! Det var Bodens lokala kennelklubb som var "festarrangör" och bjöd på en väl anordnad utställningsdag.

Domare för dagen var Markku Kipinä från Finland. Till vår glädje så tyckte Markku att Tyra vad av utmärkt typ och placerade henne som bästa tik och därefter BIR, vilket vi är såklart är jätteglada över! Vår vän Willmer blev BIM! Tyra gick sedan vidare till BIG finalen där de två första placerade hundarna blev kvalificerad till kvällens fest där Norrbottens vackraste hund skulle tas fram. Tyra blev oplacerad i BIG finalen så här tog vår dag slut.......Grattis till er som gick vidare och grattis till Norrbottens vackraste hund - Siberian Husky tiken Wolfmark She's All That ägare Mariza Lyngmark, Koskullskulle.Willmer och Tyra

Tyra väntar på att vi ska in i ringenCamilla och Tyra in action


Camilla och Tyra

och när vi kom hem så var det denna underbara varelse som ville ha all min uppmärksamhet - BeaTrixgumman.......och ja det finns ögon bakom allt hår ;)

Beagumman
/Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar