tisdag 18 december 2012

Utställningsresa till Stockholm

I helgen tog Tyra och jag vårt pick och pack och begav oss mot Stockholms hundmässa tillsammans med våra vänner Annika och Dexter. Där strålade vi samman med Ulrika, Emma och Wilja samt Åsa, Barbro och Ruff. Givetvis var det hundutställning som stod på schemat och som vanligt var det lika kul i ringen som utanför - vilka underbara havanaisägare vi har i vårt avlånga land. Tack alla ni för en jättetrevlig helg :)

Tyra gick i unghundsklass och slutade som 2:a med ett Excellent med sig i bagaget och Dexter fick Excellent med CK i championklassen men blev där oplacerad. Ruff som också är en havianais blev 1:a i unghundsklassen och även han med ett Excellet med sig hem.

Det var en tjej som heter Melissa Westergård som fotade alla deltagande havanaiser - tusen tack till henne. Kommande utställningsbilder är det hon som fotat.


Vår lilla Tyra LillMyra står fint
Finaste Dexter
Finaste Ruff
 
 
Tyra längst fram in action
 

Givetvis fotade jag även några bilder- men då utanför ringen, men här är ett på mig och Tyra i väntan på att få checka in på hotellet- Tack Rica Talk för gott kaffe medan vi väntade.....Camilla och Tyra
Nu kommer det inte bli några fler utställningar för Tyra i år, men jag ser fram emot att BeaTrix ska få entra ringen för första gången dne 29/12 på Kalix inofficiella hundutställning.Vi på Norrtussarna önskar er alla en riktigt god-jul och ett gott nytt år!

/Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar