söndag 1 december 2013

Utställningsdebut för lilla Doris

Igår debuterade lilla Doris, nyss 4 månader, utställningsringen och det var som om hon inte gjort annat. Domaren  Yvonne Karlsson sa " det är blir en farlig tjej i utställningsringen framöver" Det skulle vara roligt om hon hade rätt :) Vi hoppas på det i alla fall!

Doris fick HP och blev BIMvalp och slogs av Joojo en fin havviskille som snart är nio månader  -  Stort grattis till honom och hans matte Åsa :)

Här två bilder på lilltjejen :)
......och så kritiken:

"Läcker 4 månaders tikvalp. Välkonstruerad. Mycket bra pigment. Fina proportioner. Rör ig mycket bra med stil och finess! Mycket bra temperament. Välvisad! Mycket lovande valp".


Julia och hennes shitzu Hedda var också med och tog några vänstervarv.  Hedda har vid tidigare utsällningar blåvägrat gå och då är det inte lätt att få en bedömning på hunden. Igår gjorde Julia och Hedda ett toppenjobb i ringen och fick lysande kritik av domaren. Hedda behöver lite ringträning och vi hoppas hon en dag kommer inse hur roligt det är med vänstervarv. Här en bild på skönheten och hennes kritik:


"Snart 2-årig söt tik. Sött uttryck. Välkonstruerad! Rör sig lätt-när hon vill. Mycket vacker välskött päls. Behöver mer ringträning. Välvisad!"

/Helene och Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar