måndag 14 april 2014

Valpflytt

Nu har fyra av våra underbara trollungar flyttat. Saknaden är stor, men vi vet att alla fyra fått underbara hem där de är högt älskade och så efterlängdade.


Norrtussarnas Endearing Effecta, som kallas Molly, har flyttat till Pia och hennes familj i Vännäs. Vi har fått flera rapporter om att Molly är högt älskad och verkligen ser till att hennes nya mamma Pia får hålla sig i form för att hinna hänga med i svängarna. Mollie är en underhållande tjeja och de är så glada åt att hon kom in i deras liv - det gör mig så glad att hjärtat svämmar över!


Norrtussarnas Excellent Emperor, som kallas Edison, har flyttat till Kajsa och hennes familj i Umeå. Vi har även här fått rapport om att allt går jättebra och att Edison tar livet med en klackspark och att hans nya familj riktigt njuter av hans sällskap och närhet - det är kärlek det :) och det värmer gott i hjärtat att höra det!


Norrtussarnas Explosiv Electra, som kallas Rota, har flyttat till Maria och Patik i Sundsvall. Rapporterna säger att Rota är helt underbar (fast det visste vi ju redan ;) ) och är högt älskad och så efterlängtad av dem båda. Rota flyttade i fredags och redan första natten sov hon hela natten och jag har hört att det blir väldigt lite gjort för Maria och Patrik nu när Rota kommit......de riktigt njuter av henne - det är så underbart att höra :)

Norrtussarnas Easy To Love, som kallas Signe, har flyttat till Annika och Björn i Stockholm. Rapporterna säger att Easy är helt bedårande och att hon är en lung tjeja som håller på att flirta in sig hos Diva (som är hennes nya storasyter och är en Chihuahua), men att Diva är väldigt svår flirtat men att hon är väldigt snäll mot Signe! jag tror nog Diva smälter snart - för Signe är så underbar att det är så lätt att älska henne. Signe flyttade också i fredags och Annika och Björn tycker hon är helt bedårande och älskar henne högt - det känns gott i hjärtat att höra!Ja hur blir det med vår lilla Norrtussarns Extrem Empressa, Esmeralda, då? Jag henne vill vi gärna behålla i kenneln, men det är ännu inte bestämt var hon ska bo. Här hemma i Gammelstad eller hos fodervärd? Hittar vi en fodervärd som älskar pälsvård, är utställningsintresserad och som vi alla avgudar så får vi se om hon flyttar dit...........Det får tiden utvisa! Kanske du är just den personen? hör av dig i så fall så får vi talas vid!
Nu har vi påsklov hör i Gammelstad och då ska vi riktigt njuta av varandra och tillbringa så mycket tid vi kan utomhus, det börjar tina upp här och när solen är framme är det riktigt skönt.

Vi önskar er en underbar påskledighet!

/Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar