fredag 18 augusti 2017

Fantastiskt slut på semestern

Avslut på semestern blev allt jag kan önska :) Vår Bea blev BIS 1 på svenska dvärghundsklubbens utställning i Luleå den 12 augusti för domaren Svante Frisk. BIR blev hon av domaren Svein Björnes. Fanastsik kritik och ett drive som heter duga. Vilken lite svart juvel vi har. BIM blev vår bästaste vän Annika med sin underbara veteranhane Dexter. Han och Bea är enligt mig fantastiska hundar som är goda representanter för rasen. Jag är glad att domaren delade min uppfattning.
Dag 2 den 13 augusti i Överkalix blev Bea BIM med fantastisk kritik där ordet lovely var ofta förekommande. Vi håller bara med...hon är lovely :) BIR blev då vår bästaste vän Annikas underbara hane Dexter.


Av våra hundar var även Esme och Fina. Esme slutade som bästa tik 2 i Luleå vilken vi är superstolta över. Hon har ju valpisar som är bara är 6 månader. Tusen Tack Annika för att du visade vår Esme så fint.  Fina blev bästa tik 4 både i Luleå och i Överkalix. Vår lilla Fina har börjat följa sin matte lite mer...men båda domarna tyckte hon skulle kunna sköta sig lite mer och GÅ FINT...hahahahahaha...JAAAA vi jobbar på det. Men hon har blivit mycket mer samarbetsvillig den lilla tokan. Gud vilken tjeja vi har...hon är fantastisk <3 Lite blider på våra andra tjejer måste vi ju bjuda på.Vår små norrtussar från G-kullen var med oss såklart. Morris och Luna med sina ägare gjorde en fantastisk insats. Morris blev i Luleå Bästa hanvalp 2 med hp och BIR i Överkalix. I BISringen i Överkalix blev han shortlisted bland de 8 sista valparna i stora ringen. Stort grattis till det. Anita och Morris var sååå tjusiga tillsammans. Vår lilla Luna som är ett yrväder blev BIM båda dagarna. Caroline och Luna är nog bland de snyggaste jag sett.

Nu ser vi fram emot lite vila för att i Högbo/Gävle i början av september springa lite vänstervarv.

/Camilla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar