söndag 17 februari 2013

Inoff i helgen

I helgen har vi varit på Inoff i Boden och det är BeaTrix och Hedda som fått entra ringen den här gången. Dagen spenderade vi tillsammans våra goda vänner Annika och Willmer och Helena och Stina. Tack brudar för en toppendag!

BeaTrix som var först ut av gänget skötte sig ypperligt när vi tillsammans tog några vänstervarv. Hon blev BIR i valpklass 1 men oplacerad i BIS:et. Hon är så duktig och tycker som sin mor Ada att vänstervarv och utställning är superkul. I helgen fick köttbullarna hjälpa till lite för att hon skulle ha ro att stå fint....men snart kanske vi kan lämna dem utanför ringen ;) Domaren gav henne finfin kritik där "härligt självförtroende och attityd" verkligen stämde in på lillhjärtat när hon stolt och glad gick så fint hon kunde.

Bea i väntan på ringen

Bea står fint med köttbullen i fokus ;)

Hedda vår shih tzu tyckte inte alls att vänstervarv vår någon hitt, men då var det ju också hennes debut och vi hoppas hon efter lite träning inser att det här i supekul. Hedda hade bestämt sig för att inte springa några vänstervarv alls, men lät sig väl granskas av domaren på bordet....hmmm när en hund väl bestämt sig för en sak då är de svårflirtade! Hedda fick också finfin kritik och slutade som 5:a i sin klass. Det var Julia som visade henne och skötte detta utmärkt. Julia visade även Stina, som är en valp efter Sally, i barn med hund och där blev de två - Grattis till dem :)

Hedda i väntan på ringen
Hedd och Julia står fint i ringen


Annika och Willmer var såklart med och Willmer blev BIR och BIS3 i vuxenklass, han kan den pojken :) och Helena och Stina (Sallyvalpen) var också med och Stina blev BIR och BIS 3 i  valpklass 2.  Stina är en mycket feminin tik och har en underbar färg - helt ljuvlig :)
- SUPERGRATTIS till er alla fyra!

Finaste Stina med sin underbara blick och härliga färg

Stina står fint inför domarens granskning
Willmer och Annika inför domarens granskning
Tjusiga Willmer
Tack alla glada människor för en underbar dag både i och utanför ringen. Det ska bli så roligt när utställningssäsongen drar igång igen. Nu funerar vi på om specialen i Finland i april blir första officiella hundutställningen för i år eller om det blir Piteå o Luleå i maj??? Nåja vi har några veckor på oss att bestämma oss, men det hade varit kul att åka till Finland.


Ha det gott

/Camilla och Helene

2 kommentarer:

 1. Åh så synd att vi missade det :( Men vad roligt att det gick så bra för alla :)

  Ska du ställa nån av hundarna i Kalix den 17 mars? :)
  Många kramar och nospussar från Elvis med familj :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var trist att ni inte kunde komma ....men det kommer ju fler tillfällen. Nej tror inte vi ska till Kalix den 17 mars däremot på inoffen i Boden den 23 mars. Hoppas ni kommer dit :)/kramiz

   Radera