lördag 16 augusti 2014

Inofficiell hundutställning

Igår anordnade SSRK i Boden inofficiell hundutställning och där deltog vår Norrtussarnas Extrem Empressa "Esme" och vår import Nor For Sale Of Velvet Dream "Harvey". Esme belönades med ett HP men blev oplacerad i finalen där vår en av våra fyrbenta havaniasvänner Facklans TNT "Arne" som gjorde oss sällskap blev BIS3 i valp1. Vår underbara Harvey gick i valp2 och belönades med ett HP och till vår glädje sken domaren som en sol när han och vår underbara fodervärd entrade ringen. Harvey slog till och fick en BIS2 placering, vilket vi är så glada över :) Vi spenderade dagen tillsammans med vår bästaste vän Malin som är fodervärd år vår Harvey och vår bästaste vän Annika som är valpvakt åt två buspojkar på 4 och 5 månader, Ture och Arne, som ägs av vår underbara vän Helena som driver Facklans kennel. Lite bilder från dagen:

Esme och Camilla

Harvey och Malin

Arne och Ture

Arne och Esme HP valp1
Ingen BIR och BIM utsågs utan de hundar som domaren tilldelade HP ville hon se i BIS finalen. Esme var ensam tikvalp som fick HP och Arne var ensam hanvalp som fick HP - så ovanstående bild är en inofficiell BIR och BIM bild på valp1 :)

Tusen tack alla både i och utanför ringen för en toppendag! Kommand helg kommer vår Harvey att debutera i officiella sammanhang och entrar då ringen på Överkalix Nationella hundutställning. Det är fyra av kennelns hundar som kommer att delta. Ser fram emot det :)

/Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar