söndag 24 augusti 2014

Vår nya utställningschampion

Lycka är stor här på Norrtussarnas kennel. Vår förstfödde tik, Norrtussarnas Bea Trix The Beauty - Bea, blev i går på Överkalix Nationella hundutställning både Svensk och Finsk utställningschampion endast tre dagar efter sin 2 årsdag. Bea fick lysande kritik och vi fick mycket beröm över henne.....såklart är vi stolt som en tupp :) Bea vann öppenklass med excellent och CK och slutade tillsist som BT2 med CERT. Tusen tack bästaste Annika för hjälp med att visa min tös med så strålande resultat :)
Norrtussarnas Bea Trix The Beauty  - Bea, Camilla och domaren Tatjan Urek från Slovenien

Givetvis fick även vår lilla tjej, Norrtussarnas Extrem Empressa - Esme, även entra valpringen. Till vår stora glädje var domaren även helt förälskad i henne och vi har nog aldrig läst så mycket excellent på en valpkritik, vilket gjorde oss extra stolt :) Nu hoppas vi såklart lilla fortsätter att utvecklas väl och att vi kommer ha mycket roligt i ringen i framtid.

Norrtussarnas Extrem Empressa - Esme BIR-valp och Camilla
Vår underbara Behave´s Kiss Me Kate - Ada, blev 3 i öppenklass med excellent och CK men blev i tikfinalen oplacerad. Hon går för sitt sista cert och nu är vår önskan att även hon ska lyckas få det under 2014.....vi jobbar på det i alla fall :)

Behave´s Kiss Me Kate - Ada


Vår fina kille Nor For Sale Of Velvet Dream  - Harvey deltog också. Han vann juniorklassen med excellent och CK och slutade som BH4 med RESERV CERT. Malin och han gjorde en strålande insats i ringen och det lyste om dem bägge två.

Nor For Sale Of Velvet Dreams - Harvey och hans matte Malin

Måste ochså tillägga att vår favoritkille, Behave´s Irresistible Iceman - Dexter, slutade som BIR och han och hans matte Annika sänder vi ett extra stort grattis till :)

Behave´s Irresistible Iceman - Dexter och Annika

Nästa utställning vi ska delta på är i Högbo om 2 veckor. Vilka tjejer som får följa är idag ej bestämt, men alla våra svarta juveler är anmälda samt vår Harvey..... Vi ser fram emot lite fler vänstervarv och att träffa goda vänner vi träffar allt för sällan :)

/Ha det gott
Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar