måndag 29 juni 2015

Internationell hundutställning i Gällivare

I helgen har vi varit i Gällivare på deras internationella hundutställning, Den här gången hade vi med oss tre av våra tjejer; Bea, Esme och Doris. Domare för dagen var Tino Pehar som var en mycket glad och duktig domare som verkligen tog god tid på sig att gå igenom varje hund. Jag tycker han hade en tydlig linje i vad han tyckte var viktigt när han gjorde sin bedöming.

Alla våra tjejer fick lysande kritik och med excellent och CK i bedömning. Så när det var dags för bästa tik var alla tre tjejer med och tampades om placeringarna. Till vår glädje fick vi både Esme och Bea placerade i bästa tik.

Esme (Norrtussarnas Extrem Empressa) - vår yngsta stjärna gick i unghundsklass och blev till vår glädje BT2 (bästa tik 2:a)  med CERT och reserv- CACIB som kommer blir ett CACIB eftersom att vinnande tiken redan var CIB :) Vi är så stolta över vårt lilla lakritstroll :)

Bea (SE FI UCH Norrtussarnas Bea Trix The Beauty)  - vår förstfödde tik gick i championklassen och blev till vår glädje BT3 (bästa tik 3:a).  Ni kan förstå vilket happy moment vi hade.

Doris (Norrtussarnas Deligtful Doris) som haft en paus från utställningsringen fick en 3:e placering i unghundsklassen med både Excellent och CK, vilket vi är så glada över.

Jag vill också passa på att gratta våra fina vänner som vi kuskar runt på utställningar med över deras fina resultat. STORT GRATTIS till:

Ylva  med sin fina Falco som blev BH4 (bästa hane 4:a) med CERT, Helena som med underbara Havanna blev BIM och slutligen bästaste Annika som med Dexter blev BH2 (bästa hane 2:a) med CACIB och därmed blev CIB - STORT GRATTIS så galet underbart :) Tusen tack Annika för handlerhjälp av mitt lilla troll i bästatikfinalen.

Lite bilder från dagen:
Bea och jag in action

Doris och Helene in action 
Doris och Esme står fint inför domarens granskning

Esme och min vän Annika in action

Dexter och Annika in action 

Falco och Ylva in action

 Billy och Annika in action

Willmer och jag in action 


Havanna och Helena in action

Tack alla för en underbar utställningsdag! Nästa helg har vi utställning i tre dagar och då hoppas vi på perfekt utställningsväder i goda vännes lag.

/Camilla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar