söndag 5 juli 2015

Utställningshelg i dagar tre och lite annat roligt

Fredagen den 3 juli hade vi rasspecial här i Luleå. Domare: Annika Ulltveit-Moe. En mycket lyckad tillställning med många galet fina hundar och lika många underbara människor. Tyvärr bjöd Luleå inte på något vidare väder - regn och rusk.....men trots det hade vi jätteroligt :)  Vi hade med oss alla våra svarta tjejer och Doris vår vita juvel. Alla skötte sig exemplariskt i ringen. Bäst för dagen var Esme som blev 2 i juniorklassen med Excellent och CK och som sista hund blev avtackad innan placeringarna 1-4 i bästa tik skulle göras....så typ 5:a av många många vackra havanaiser gör oss extra glad :) Hennes kritik var helt underbar och stämmer väl överens med hur vi se henne! Adas debuterade i championklassen och gjorde det med stolthet där hennes kritik bara vara lovord och ett solklart excellent - superglad för det! Annika vår bästaste vän visade henne så fint  - TACK :) Bea vårt yrväder som verkligen älskar utställning gick även hon i championklass och hon var lyckan själv och fick med sig ett excellent där kritiken för dagen stämde väl överens med henned dagsform. Till sist vårt lilla vita juvel Doris som gick i unghundsklassen och fick en 3:e placering och jättefin kritik, men en liten vink om att hon behöver bli liiite lättare ska nu går lite på diet och motionera som hon kommer i form ;) Här är lite bilder från dagen:

Våra tjejer i spänd förväntan inför vänstervarv


Norrtussarns Extrem Empressa "Esme"

Esme 2:a juniorklass och Camilla med trötta ögon ;)

Esme in action


Norrtussarnas Delighful Doris "Doris" in action
Doris 3:a i unghundsklass och Helene

Norrtussarnas Bea Trix The Beauty "Bea" väldigt blöt på bordet inför domarens granskning

Bea in action


Behave´s Kiss Me Kate "Ada" står fint med vår vän Annika 

Ada in action


Lördagen den 4 juli var vi med alla tjejer på dvärghundsklubbens hundutställning här i Luleå som även den dagen bjöd på liknande resultat. Alla fick Excellent och Esme var även här den tjejen som fick CK 2:a i unghundsklassen men blev inte placerad i bästa tik. Ada glimmade till och blev 4;e bästa championtik, vilket vi var så glada över :) Vår lilla prinsessa!

Söndagen den 5 juli var vi med Bea, Esme och Doris till Piteå på SKK:s internationella hundutställning i Piteå. Alla tjejer fick Excellent och inga placeringar i bästa tik. Dock blev Doris 3:a i unghundsklass och Esme 4:a.

Medelmåttiga resultat men ack så roligt och trevligt vi haft :) Träffat underbara människor och fått se underbara hundar. Utställning går upp och ner med det avslutar jag dagens blogginlägg med en bild på mig och Esme ;)/Ha en bra vecka....det ska vi.....busa och springa galet mycket
Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar