måndag 29 januari 2018

Inoff på schemat

Lördagen den 27 januari var jag och några av de bästa på Norrlabbens inoff i Boden för att träna våra juvler. Det var 4 av våra avkommor som var representerade och vår lilla Vivan. Alla skötte sig toppenbra och tog det hela med ro. Alla ni som varit i Tottohallen (där utställningen var) vet att det är en hall med väldigt hög ljudvolym. Denna gång var det väldigt många hundar anmälda så de var tvungen att kalla en en extra domare för att alla hundar skulle hinna bedömas. Domare för våra valpar var Jan-Olof Holmqvist och han var verkligen fin med båda valpar och ägare. De oerfarna fick god tid på sig, vilket alltid uppskattas. 

Reslutaten var fina och den största bedriften stod Norrtussarna Gilbert Grape "Gibbe" för som blev BIS1 i valp2 i stor konkurrens. Han har både utstrållning, underbar päls, en toppen exteriör men framför allt en mentalitet som, liksom alla i den kullen, är så fantastisk att klockorna stannar. DET är man alltid extra glad åt som uppfödare. 

Skystars Vega "Vivan" blev BT3 med HP i valpklass 1, Norrtussarnas Goodie Goodie "Luna" BIM i valpklass2, Norrtussarnas Happy Feat "Meja" BT2 med HP i valpklass2, Norrtussarnas Great Goliat " Morris" BH2 med HP valpklass2 och Norrtussarnas Gilbert Grape "Gibbe" BIR och BIS1 i valpklass2. Tack Carline, Theresa, Anita och Annika för att ni visade era juvler så fin och att ni tar hand om dem så väl. Vi är stolt över er alla :) 


Lite bilder från dagen: 


 Tack alla för en toppendag! I mars planerar vi att åka på en inoff till för att i april debutera dessa juveler i Sundsvall.

Som ni sett planerar vi valpar och det kommer inte bli lika mycket utställningar som vi brukar åka på, men några hinner vi med

/Camilla
 :)n 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar