måndag 19 mars 2018

Inoff två helger i rad


Nu har vi ranta runt på lite inoffer jag och mina vänner. Det är bra träning för hundarna och tillfälle att träffa likasinnade. På den ena utställningen som anordnades av Goldenklubben Norrbotten på Tottohallen i Boden den 11 mars blev vår Skystars Vega "Vivan" BIR valpklass2 och BIS2 och vår Zodiak´la Stars Upnorth Beauty "Fina" BT2 med HP. Domare för dagen var raskunnige Markku Kipinä från Finland som gav båda tjejerna strålande kritik. Båda tjejerna var verkligen på hugget och vi hade en trevlig dag både i och utanför ringen. Sällskap hade vi av Norrtussarna Great Goliat "Morris" och Norrtussarnas Gilbert Grape "Gibbe" och deras mattar Anita och Annika. Gibbe blev BH1 och BIM och Morris BH2 med HP. Lite bilder på gänget bjuder jag på denna soliga härliga dag.

Vivan BIS2 valp

Fina inaction

Fina inför domarens granskning

Bröderna och deras mattar

Morris i full fart

Gibbe i full fart


På den andra utställningen Grand Open Show i Kalix den 17 mars blev vår Skystars Vega "Vivan" BIR valp och BIS3 valpklass2. Så stolt över vår juvel. Här deltog även Norrtussarnas Gilbert Grape "Gibbe" som blev Bästa hane 2 med HP, Norrtussarnas Happy Feet "Meja" som blev Bästa tik 2 med HP och Norrtussarnas Goodie Goodie "Luna" som blev BIR. Gruppdomare: Yvonne Larsson och BIS domare: Arne Foss. Tack för en trevlig dag och stort grattis till alla norrtussar och deras mattar för ett toppenjobb. Lite foto och en filmsnutt från dagen.

Vivan och jag

Vivan och jag inaction

Vivan inaction

Vivan BIS3 valpklass2

Stolt matte Caroline med vår Luna

Vacker som en dröm - Luna

Luna med sina fina rosetter

Facklans Zlatan "Zlatan" BIM och Norrtussarnas Goodie Goodie "Luna" BIR

Meja inför domarens granskning

Vackra Meja

Meja och matte Therese

Gibbe inaction

Gibbe och matte AnnikaNästa utställning är den nationella hunduställningen som går av stapeln i Sundsvall den 7april. Då har vi med oss ett gäng hundar och vi ser fram emot att träffa alla goda vänner igen och lite vänstervarv.

/Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar