lördag 1 juni 2019

WOW en drömhelg i utställningsringen

Vilken helg vi hade förra helgen. Dubbelutställning och 6 hundar från vår kennel samt vår finska import Elvis var anmälda. Alla 7 hundar fick Excellent och de flesta även CK båda dagarna.  Lördagen var det SDHK som var värd och vi befann oss på tunavallen i Luleå och på Söndagen var det SKK som var värd och då befann vi oss i Piteå. Det bästa av allt var att helgen förutom toppenresultat bjöd på mycket skratt och underbart sällskap. Så glad över att ha så fina vänner och valpköpare. Tack <3

Reslutat då?
Vår vackra svarta drottning Bea blev BIR enda dagen och BIM andra dagen.

Luna blev bästa tik 2 enda dagen med cert och bästa tik 3 andra dagen med reserv cert

Lilly debuterade utställningsringen och det vara som hon aldrig gjort något annat förr. Fantastiska rörelser och härlig attityd fick hon i kritiken båda dagarna och det stämmer verkligen. Hon fick Excellent första dagen och Excellent och CK andra dagen.

Casper som varit på någon inoff med fina reslutat debuterade den riktiga ringen tillsammans med matte Eva och de gjorde ett toppnjobb båda två - så stolt över dem. Casper fick Excellet och CK båda dagarna och fick en bästa hane 3 placering med reserv cert dag två.

Morris vår svartvita kille med stort hjärta fick Excellent dag ett och dag två fick han både Excellent och CK och blev bästa hane 2 med Cert och därmed blev han svenska utställningschampion. Morris visades så fint av sin matte Anita och som vanligt strålande de. STORT GRATTIS så stolt över er.

Elvis vår finska kille vann båda dagarna unghundsklass med Excellent och CK, dag ett blev han även bästa unghund.

Gibbe som vår bästa vän Annika äger fick Excellent båda dagarna och som vanligt strålade de i kapp.

Grädden på moset den helgen var att vi blev bästa uppfödargrupp båda dagarna och dag ett på SDHK fick vi även en BIS1, vilket vi såklart är mycket stolta över.

Lite bilder från helgen bjuder vi på såklart :)























/Camilla

P.S nu väntar vi valpar och ett härligt sommarlov och kommer därmed inte vara så aktiva i utställningsringen den här sommaren. Vi kommer åka på de närmaste utställningarna, men vi kommer igen till hösten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar