onsdag 26 september 2012

Papparazzi på besök ;)

Igår hade vi besök av valparnas farmor, Helena på Facklans kennel, och hennes vän Carina. Helena äger tillsammans med familjen Gustavsson Charlie, som är pappa till valparna.

Helena och Carina dök, med kameran i högsta hugg, ner i valphagen och var fort omsvärmad av fyra glada valpar. Liksom tjejerna var valparna taggade till tusen :) Det där med fika missade vi totalt! Men nästa gång blir det kaffe och bulla!

Helena som är duktig på att få valparna att stå fint och få fram deras fördelar hade på dryga 5 minuter ställt upp alla fyra och fått både ståfintbilder och porträtt med hjälp av Carina som för dagen var fotograf. - Tusen tack Helena och Carina för er insats och för de fina bilderna!

Här är bilderna på våra laktritstroll:


BillBoBeaTrixBobo
Beppe

Jag kan sitta en hel dag och titta på dessa underbara varelser  - måste säga att TV:n är inte alls lika underhållande :) Jag är så nöjd med hela valpkullen - hade inte kunnat önska mig något mer :) Alla är var och en helt underbara på sitt sätt men det gemensamma för dem alla är att de är sociala, trygga, lekfulla och välmående och det är jag extra glad över!

/Camilla

1 kommentar:

  1. Är här inne och kikar igen.. men tänkte att nu måste jag lämna lite spår efter mig ;0)
    Bosse hälsar att han är så stolt över sina syskonbarn!
    Vi ses snart!!

    SvaraRadera