lördag 19 januari 2013

Snörace på isen

Idag har det varit strålande väder här i Gammelstad. Givetvis ville jag fota lite hundracebilder. Svarta hundar är inte lätt att fota....bilderna på BeaTrix var oftast väldigt suddig eller så tagna bakifrån när hon spanade ut över vidderna...hihihihi hon hade verkligen svårt att vara still! Enda gången hon var still var när hon kissade eller tuggade på någon skoterledspinne hon hittat. Det var likaså med Ada - inte lätt att få bra bilder och inte speciellt när hon var i rörelse, men jag måste lära mig kameran lite bättre----fotokurs nästa kanske!

BeaTix spanar 
BeaTrix tar en paus :)


Tyra spanar ut över vidderna!
Tyra racearNelliehjärtat i full fart även hon!

Ada racear med Tyra och Bea hack i häl :)
Ada redo för bus!


Nellie påväg hem!


Gänget :)


En underbar dag till ända med mycket nöjda hundar...och är de nöjda är jag nöjd :)

Imorgon blir BeaTrix och hennes kullsyskon 5 månader...ojoj vad tiden går fort, tyckte nyss de var nyfödda.


/Ha det gott
Camilla2 kommentarer:

 1. Så fina bilder :) Man får passa på när det är sånt härligt väder :)) Vi var också ute med Elvis i idag, promenerade lite med långlina i skogen. Blev omkörda av några skotrar som inte ens var värda uppmärksamhet fastän han aldrig sett en förut. Han är rätt tuff ibland ;)

  Tänk vad fort 5 månader har gått, kommer fortfarande ihåg första gången jag såg bilderna på dem nyfödda lakrits-valparna ♥
  Kramar från Elvis med matte och husse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. härligt med skogsprommis...det gäller att ta vara på vädret. Ja tänk vad tiden går fort....ibland för fort. Det var som att det var igår de fyra underbara lakritstrollen föddes :-)

   Radera