lördag 4 maj 2013

Lite ditt och datt

Nu är det spännande saker på gång. Molly har börjat löpa och vi håller tummarna att det in mitten på juli födds några små puppisar som fögyller vår sommar :) Molly ska paras med Harry som i sina tidigare kullar lämnat många "kossor" alltså svartvita och vitsvarta puppisar. Det ska bli kul att se vad det blir den här gången.  Molly som är mamma till vår A-kull fick en valp då och nu hoppas vi att det blir mer än så denna gång...

 Här är två bilder på den blivande fadern...


Harry sitter fint för fotografen :)
Busharry :)

Nu håller vi tummar och tår och hoppas hoppas på puppisar :)


Vi har även haft födelsedagskalas! Tyra, vår lillmyra, har blivit 2 år och det firade vi såklart med korv och lite skinka. SÅKLART har vi tagit lite foton på 2-åringen :)

Tyra lillmyra...


Tyra står fint...

Ett jättetack till vår bästaste Caroline och familj på Antonio´s kennel för vår tösabit....

Något annat som hänt....JO vi har anmält till sommarens första utställningar. Det är både Bea, Tyra och Ada som ska får springa lite vänstervarv och DET blir kul. Ada var ju dräktig förra sommaren och fick inte följa med på de utställningar vi besökte. Ada ÄLSKAR att springa vänstervarv så det är svårt att säga om det är hon eller jag som kommer tjuta mest av glädje när vi närmar oss utställningsområdet ;)  Kul kommer det att bli i alla fall! Tre av valparna från B-kullen kommer testa på det här med vänstervarv i sommar och till hösten. Det kommer bli så kul att se dem i ringen :)

/Ha det gott
Camilla och Helene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar