måndag 20 maj 2013

Utställningshelg

I helgen har solen strålat här i norr - UNDERBART. Dessutom har vi varit på hundutställning både lördag, Södra Norrbotten Kennelklubbs nationella hundutställning i Piteå, och på söndag, Sdhk:s Nationella utställning här i Luleå. Av mina hundar var det Bea och Tyra som fick följa med och springa vänstervarv och måste bara säga  SÅÅÅ roligt vi har haft. I två dagar har jag och tjejerna varit med våra bästaste vänner, Annika och hennes två havviskillar, Dexter och Willmer. Alla fyra hundarna har skött sig utmärkt i ringen och helgen har bjudit på fina resultat och jättefin kritiker.

På lördag var det Hans Almgren som var domare och tilldelade Tyra Excellent, CK och oplacerad i btkl och vår lilla Bea blev till vår glädje BIR-valp av fem tikvalpar och två hanvalpar :) och såklart är jag SUPERGLAD! Willmer tilldelades excellent och Dexter gick i championklassen och tilldelades Excellent, CK och slutade som BIR - finaste finaste Dexter. Han är absolut en av mina favorithundar så jag tror jag nästan var lika glad åt hans framgångar som Annika själv. Ni kan tänka er att glädjen var stor i vårt tält :)

Lite bilder från Lördagen:
Jag och Tyra i vänstervarv
Annika och Dexter i vänstevarv

Domaren granskar Bea
Willmer in action
Jag och Anna i lite ringprat :)Bea står fint och jag i full fokus ;)

Willmer har granskats av domaren

BIM och BIR valp

BIR och BIM

Om lördagen var bra blev söndagen än bättre. För det första så var Norrtussarnas Brave Boster, Elvis, där tillsammans med sin underbara familj, Malin och Christoffer, för att springa lite vänstervarv. Elvis och Malin var så fina i ringen och fick finfin kritik av domaren, som för dagen var Kurt Nilsson. Elvis slutade som 2 i valpklass - vi är så glada och stolt över honom och Malin. Vår Tyra fick Excellent men blev utan CK, men en superkritik där utmärkt var ett ofta förekommande ord, så vi är nöjd. Dexter fick Excellent, CK, och blev bh2, Willmer fick Excellent, CK, och blev bh4. Och slutligen vår lilla Bea som också denna dag blev BIR-valp och inte nog med det så blev BIS 2:a i den stora finalringen - sååååå GLAD och lyckliga över denna lilla tjej och att domarna gillade henne :)

och så lite bilder från söndagenMalin och Elvis tränar innan de ska in i ringen

och in ringen går det lika bra - underbara Elvis

Elvis och Malin i fint vänstervarv

Bea och jag väntar på domarens granskning
Bea och jag i vänstevarv

BIR och BIM valp

Tyra och jag väntar på domarens granskning
Vår finaste Tyra in action

Willmer granskas av domaren
Willmer och Annika står fint


Annika och Dexter i ett vänstervarv
BIR och BIM för dagen


Bea BIS 2


/Tack alla för en underbar helg! Ser fram emot nästa gång det är vänstervarvshelg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar