lördag 10 september 2016

Vår underbara Fina och lite vänstervarv

Oj oj vad tiden går :) Vi har hunnit med två utställningar i Högbo samt att fira lilla Finas 5 månadersdag :) På utställningen i Högbo gick det lite si och så. På lördagen placerade sig Esme som bästa tik 3 och Bea som bästa tik 4. Esme en placering från ett åtråvärt cacib...nåja...vi får jaga vidare. Domaren för dagen var Svante Frisk. En domare som jag gillar och som jag ställt för tidigare. Han vet vad han vill ha och jag bara älskar hans sätt att ta sig ann hundarna. På söndagen ställde vi för en domaren från England som jag in skrivandets stund inte alls kommer ihåg namnet på och som inte alls verkade gilla svart hundar...så mina gick bort :( De fick Excellent men inte mer än så. Nåväl endel menar att det inte var färgen som avgjorde....men som i mycket går åsikterna isär gällande sporten utställning ;) Som vanligt skötte sig tjejerna sig fantastiskt och jag vill tacka min bästaste vän Annika som hjälper mig men mina tjejer när jag bara kan ställe en i taget  - tusen tack min vän!

Bea

Esme 
Jag och tjejerna


Sedan måste vi ju uppmärksamma vår lilla Fina som hunnit bli 5 månader och är stabil en tjej på 4,2kg och är helt i min smak. Ett stort tack till min vän Camilla för att just hon fick bli vår.

Fina vår solstråle

Fina en riktigt nallebjörnFina har hunnit med en inoff för någon vecka sidan och blev där BIR valp. Hon fick bland annat oerhört charmig i sin kritik - det måste jag ju bara hålla med om!  vi ska försöka gå på lite inoff för att det dels är riktigt skoj och för att det ger en bra träning för valpar att vara i miljöer där det är mycket hundar.

Fina BIR med sina fina rosetter
/Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar