lördag 6 oktober 2012

Underbara helg

Åååå så skönt det är med helg! Idag och i går har vi baddag. På fredagkväll fick Ada och lilla BeaTrix bada. Ada luktar nu gott som en sommaräng och äntligen kan jag njuta av hennes doft på natten. Hon har nu ro att sova med mig hela natten och låta valpisarna sova utan henne :) BeaTrix som fick sitt premiärbad tog det hela med ro - en tuff tjej! Tyvärr hade jag inte en tanke på att fota henne efter badet, vilket i och för sig inte är det lättaste med min dåliga kamera - måste införskaffa en ny snart. Idag när det äntligen var uppehåll i regnandet fick valpisarna komma ut och springa lite i gräset. Rätt som det var stod hon där och spanade ut över gården och mitt hjärta slog ett extra slag....så fin lillgumma.....Jag hade kameran med mig, men tyvärr stod jag bakom henne. Försökte få en bild från sidan, men lyckades inte helt......men det kommer fler tillfällen :)

BeaTrix spanar :)

Beppe är en underbar och orädd kille som älskar att leka......både med de andra valparna men även med de större hunderna. Tyra och han har verkligen funnit varandra, men nu har han också sett att Nella är en härlig tjej. Idag har Nella och Beppe busat på och han älskar att springa efter henne och leka jaga och såklart Nella njuter i fulla muggar. Beppe har också fått premiärbada samt blivit klippt under tassarna, och som vanligt tog han det hela med ro :) Det verkar som att inget är nytt för honom.


Nella och Beppe


Underbara Beppe
Även Billy och Bobo har blivit klippt under tassarna och ska i kväll få sina premiärbad efter det att Tyra fått bada. Tror laktritstrollen tar det hela med ro och ikväll har jag förhoppningsvis fyra valpisar och två vuxna havvisar som luktar sommaräng....UNDERBART!

Billy myspyser och funderar på när det är hans tur

BoBo väntar på badet!

BoBo är den av valparna som letar efter ett eget hem. Ser gärna att det är någon med utställningsintresse - men inget krav. Det viktiga är att det är ett tryggt hem där han får vara en älskad familjemedlem och får den tid en valp och hund behöver. Hör av dig om du känner att du har ett sådant hem att erbjuda Bobo.

/Ha en fortsatt underbar helg
Camilla

2 kommentarer:

  1. Malin Hedström13 oktober 2012 08:59

    Bobo är ju så himla söt :)

    SvaraRadera
  2. Tack Malin :) Jag är galet kär i denna kille. Varje gång jag ser på han så stannar hjärtat <3

    SvaraRadera