söndag 21 oktober 2012

Valpflytten har börjat

Idag har vår finaste Beppe, Norrtussarnas Briljant Boss, flyttat till sin nya matte och familj. Matte heter Victoria och vi är jätteglada över att Beppe fick flytta till just dem. Vi önskar dem lycka till med Beppe och vi vet att de kommer få ett underbart liv tillsammans.Beppe och hans matte Victoria


Idag har också min vän Annika varit här och vi har haft fotostudio ute i det fria. Gammelstad bjöd på strålande höstväder med frostiga gräsmattor. Ett mål var att få en bild på varje valp med mamma Ada, vi lyckades väl si så där, men vi fick dem på samma bild TROTS att valparna var sjövilda och helst ville springa runt som tokar hela tiden :) Här är några bilder från dagen:

Billy och Mor Ada


Bea och Mor Ada

BoBo och Mor Ada
Beppe och Mor Ada

Bea smyger

Beppe flyger

Billy skuttar


BoBo hoppar

Sådan mor sådan dotter - Bea och Ada på språng


Beppe och Ada i busartagen


Billy och Ada leker jaga


Bobo och Ada på språng


Tusen tack bästaste Annika för hjälpen idag och tusen tack bästaste Helena för hjälpen med sittafint och ståfint bilderna av valparna igår. Vad skulle jag göra utan er!

På tisdag flyttar nästa valp och jag ska säga er att det är inte lätt att skiljas från de små liven, men jag glädjs åt att alla valpisar kommer till toppenfamiljer och att vi kommer få träffa dem alla snart igen :)

/Ha det gott
Camilla

1 kommentar:

  1. Så fina bilder :) Och oj vad dem växer!
    Mvh Malin & Kristoffer

    SvaraRadera